Alweer 15 jaar bouwen we vanuit Reiander aan een breed netwerk van prachtige mensen binnen het publiek maatschappelijk domein. Sommigen zijn al lang en vanaf het begin betrokken, anderen korter.

In ons netwerk ontmoeten we mensen met waardevolle visies die vanuit een intrinsieke drijfveer iets bij willen dragen aan de samenleving. Samen hebben we mooie opdrachten mogen vervullen en toegevoegde waarde geleverd aan onze maatschappij. Jij maakt onderdeel uit van dit professionele Reiander netwerk en hiervoor zijn wij heel dankbaar.

Ter ere van ons 15 jarig jubileum heeft de Stadsdichter van Amsterdam voor ons een gedicht geschreven. Het is geïnspireerd op ons boek ‘Leiderschap van de toekomst, en nu? en roept op tot mijmering en reflectie. Een belangrijke voorwaarde om de goede dingen te kunnen doen.

Als blijk van waardering voor onze fijne samenwerking bieden we jou graag ter inspiratie dit gedicht aan. Om op verschillende momenten erbij te pakken en door herlezing tot nieuwe inzichten te komen die je helpen in de vraagstukken waar je als leider van de toekomst in het hier en nu voor staat.

Wij blijven ons ook in de toekomst samen met jullie inzetten voor vraagstukken in het publiek maatschappelijk domein.